SPA

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Gezichtsbehandelingen met persoonlijke aandacht waarbij de mens als geheel staat centraal en niet alleen een huidtype- of probleem.
Ik werk met Elementary Skincare van Webecos; eerlijke cosmetica van pure ingredi
ënten uit natuurlijke bronnen. Denk aan therapeutische niveaus van plantenstoffen, kruidenextracten, essentiële vetzuren, botanische oliën, vitaminen, mineralen, zuivere etherische oliën, en antioxidanten die helpen het herstellend vermogen van de huid te stimuleren.

ONTSPANNINGSMASSAGE

Ook als je behoefte hebt aan ontspanning ben je van harte welkom! Ook bij dit type massage worden er meer lagen aangeraakt dan alleen jouw lichaam. Anders dan bij massagetherapie gaan we hier niet op in. Ontspanningsmassage wordt niet vergoed door de verzekeraar.

HOTSTONE
MASSAGES

Dit is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme basalt stenen. Basalt is een ijzerhoudend, vulkanisch gesteente. De stenen houden daardoor warmte goed vast. Dit geeft een aangenaam gevoel van warmte en ontspanning.

DEEP TISSUE
MASSAGES

Dit is een vorm van massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken worden verklevingen in spieren en omringend bindweefsel losgemaakt. Er ontstaat ruimte en je voelt je soepel.

ZWANGERSCHAPS
MASSAGES

Tijdens je zwangerschap is het goed om te ontspannen. Bij Tides kun je eindelijk weer eens op je buik liggen, terwijl je buik goed wordt ondersteund! Dit komt door de massagetafel op maat met een uitsparing voor je buik. Bij deze massage worden er geen hotstones gebruikt. Deze massages worden gegeven vanaf twaalf weken zwangerschap.

CUPPING
MASSAGES

Deze massage wordt uitgevoerd met siliconen cups die de huid en het onderliggende weefsel omhoogtrekken. Het is pijnloos, lost verklevingen op, gaat blokkades en spierknopen tegen en stimuleert de bloedsomloop. Deze massage zal niet alleen je klachten aanpakken maar ook een fijn ontspannen gevoel geven.

AROMATOUCH
TECHNIEK

De AromaTouch Techniek is een behandeling met 8 pure, essentiële oliën van DoTerra. Elke olie is speciaal ontwikkeld om jouw gezond, emotioneel en fysiek functioneren te ondersteunen. Deze behandeling helpt lichamelijke en emotionele stress te verlichten. Maar ook helpt het je immuunsysteem te versterken en je lichaam in balans te laten komen. De behandeling duurt een uur en kost 65,- Dit is dus anders dan alle andere behandelingen!

Ook is er de mogelijkheid om in alle andere behandelingen bij Tides aroma therapie in te zetten. Daarbij kijken we samen welke olie passend is. Hiervoor reken ik 2,50 per ingezette olie.

Tip: Boek een rugscrub.
Dit is een behandeling van 45 minuten waarbij je rug uitgebreid wordt gescrubd en daarna met een mooie olie wordt gemasseerd.