METHODEN

Massage vergroot de bewustwording van je lichaam
en stimuleert het zelfgenezend vermogen.

HOLISTISCHE
MASSAGES

Bij een holistische massage is er aandacht voor het geheel: lichaam, emoties en gedachten. Deze weerspiegelen en beïnvloeden elkaar. Alles staat met elkaar in verbinding! Er is aandacht zonder oordeel, voor de hele mens.

HOTSTONE
MASSAGES

Dit is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme basalt stenen. Basalt is een ijzerhoudend, vulkanisch gesteente. De stenen houden daardoor warmte goed vast. Dit geeft een aangenaam gevoel van warmte en ontspanning.

DEEP TISSUE
MASSAGES

Dit is een vorm van massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken worden verklevingen in spieren en omringend bindweefsel losgemaakt. Er ontstaat ruimte en je voelt je soepel.

ZWANGERSSCHAPS
MASSAGES

Tijdens je zwangerschap is het goed om te ontspannen. Bij Tides kun je eindelijk weer eens op je buik liggen, terwijl je buik goed wordt ondersteund! Dit komt door de massagetafel op maat met een uitsparing voor je buik. Bij deze massage worden er geen hotstones gebruikt. Deze massages worden gegeven vanaf twaalf weken zwangerschap.

CUPPING
MASSAGES

Deze massage wordt uitgevoerd met siliconen cups die de huid en het onderliggende weefsel omhoogtrekken. Het is pijnloos, lost verklevingen op, gaat blokkades en spierknopen tegen en stimuleert de bloedsomloop. Deze massage zal niet alleen je klachten aanpakken maar ook een fijn ontspannen gevoel geven.

Tip: Boek een rugscrub.
Dit is een behandeling van 45 minuten waarbij je rug uitgebreid wordt gescrubd en daarna met een mooie olie wordt gemasseerd.
BEKIJK HIER DE TARIEVEN