AFSPRAAK

Voor het maken van een afspraak kun je bellen, sms’en of whatsappen op nummer 06 12 45 97 23 of mailen naar info@tidesmassage.nl.

Tot 24 uur van te voren kan een afspraak kosteloos worden afgezegd of verzet. Zeg je minder dan 24 uur van te voren af, dan ben ik helaas genoodzaakt de geplande behandeling in rekening te brengen.

Na de behandeling ontvang je een rekening die je contant of via een betaalverzoek kunt voldoen. Massagetherapie valt binnen de aanvullende zorgverzekering onder Alternatieve Geneeskunde en wordt daarbinnen geheel of gedeeltelijk vergoed. Informeer bij je zorgverzekeraar of hij natuurgeneeskundige consulten vergoed. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT en RBCZ.

In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, beroepscode en klacht- en tuchtregeling van de LVNT en RBCZ.

In het privacybeleid van mijn praktijk volg ik de richtlijnen van de AVG, de Europese privacywet van 25 mei 2018.

TARIEVEN

De eerste sessie bevat een uitgebreide intake. Massagetherapie valt binnen de aanvullende zorgverzekering onder Alternatieve Geneeskunde en wordt daarbinnen geheel of gedeeltelijk vergoed.

MASSAGETHERAPIE

EERSTE SESSIE:
90 MINUTEN: € 80,-
VERVOLGESSIES:
75 MINUTEN: € 70,-

*In het geval van vergoeding, zijn deze prijzen vrijgesteld van BTW.

SPA

30 MINUTEN: € 32,50
45 MINUTEN: € 45,-
60 MINUTEN: € 60,-
75 MINUTEN: € 70,-
90 MINUTEN: € 80,-

*Prijzen worden inclusief BTW aangeboden.

Behandelingen kunnen vanaf
minimaal 30 tot maximaal 90 minuten
gereserveerd worden.
Voor onderdelen als verven van wimpers/wenkbrauwen of harsen reken ik €5,- extra per onderdeel. Voor alleen 1 onderdeel reken ik 15 minuten en €15,-.
BETALING CONTANT OF BETAALVERZOEK

‘HET MEEST ONTSPANNENDE CADEAU’

Als je iemand een keer volledig in de watten wilt laten leggen, dan is dit de manier. Met de TIDES giftcard of cadeaubon kun jij iemand een heerlijke behandeling cadeau doen. Je bepaalt zelf de waarde. De giftcard is eenvoudig te bestellen via de site, in de praktijk of via whatsapp.

Btw-id: NL002166587b21 | KvK: 66708230