OVER TIDES

Tides is het Engelse woord voor getijden, voor eb en vloed. Tides staat voor mij ook voor de beweging van het leven: soms kabbelt het rustig voort en soms heb je te maken met hoge, woeste golven…

Mijn naam is Marianne de Vries. Ik woon in Aalsmeer, ben getrouwd en ik ben de trotse moeder van drie dochters. In 1989 ben ik begonnen als schoonheidsspecialiste. Een vak dat je dicht bij mensen brengt, letterlijk en figuurlijk. Door mijn werk kreeg ik steeds meer interesse in de mens als geheel. Dat leidde ertoe dat ik in 2015 de opleiding Holistisch Massage- en Bewegingstherapeut volgde.

Het geven van massagetherapie leerde mij dat je door aanraking mensen dichter bij zichzelf kunt laten komen. In de hectiek van het leven is het soms lastig om te voelen hoe het écht met je gaat. Door de diepe ontspanning van een holistische massage, kom je heel dicht bij de kern van je gevoel.

Op zoek naar meer verdieping besloot ik in 2020 de tweejarige post-hbo-studie Holistisch Coach-Counselor te gaan doen. Bij holistische coaching gaan we op zoek naar jouw patronen en belemmeringen en help ik je op weg naar verandering.

Het werken als holistisch massagetherapeut en coach-counselor geeft mij veel voldoening. Het is prachtig om mensen op het spoor te zetten van een bewuster, gezonder en vervulder leven, met meer innerlijke rust. Vergeet niet: je bent het waard om goed voor jezelf te zorgen. Daar is weinig zweverigs aan. Want hoewel ik zeker een spirituele kant heb: ik sta stevig met mijn beide benen op Aalsmeerse grond.

Liefs, Marianne