Contact

TIDES

TARIEVEN holistische coaching-counseling

De intake van 30 minuten is gratis.

Sessie van 60 minuten: € 85,-
Sessie van 75 minuten: € 100,-
Sessie van 90 minuten: € 120,-

We bepalen in overleg wat het beste bij jou past.

Deze tarieven zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor zelfstandigen, of wanneer de werkgever de kosten vergoedt.

De sessies worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel zijn werkgevers vaak bereid de kosten, of een deel van de kosten, te vergoeden. Dit vanwege de helende, maar ook preventieve werking van holistische massagetherapie en holistische coaching.

De meeste coachingstrajecten bestaan uit zes tot tien sessies, afhankelijk van de hulpvraag.

TARIEVEN Holistische massagetherapie

De eerste sessie bevat een uitgebreide intake. Als je aanvullend bent verzekerd met massage­therapie in het pakket, kom je in aanmerking voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding. Informeer ernaar bij je zorgverzekeraar. Eerste sessie 90 minuten: € 80,-Vervolgsessies 75 minuten: € 70,-

TARIeVEN SPA

30 minuten: € 32,50
45 minuten: € 45,-
60 minuten: € 60,-
75 minuten: € 70,-
90 minuten: € 80,-

De AromaTouch™ Techniekbehandeling duurt 60 minuten en kost 75,-.

Prijzen zijn inclusief btw.

Een behandeling duurt minimaal 30 minuten en maximaal 90 minuten. Voor onderdelen als het verven van wimpers en/of wenkbrauwen binnen een behandeling, reken ik € 5,- extra per onderdeel. Kom je alleen voor het verven van wimpers en/of wenkbrauwen, dan bereken ik € 15,- per onderdeel.

Geef eens ont­spanning cadeau!

Wil je iemand trakteren op ultieme ontspanning? Geef een Tides giftvoucher cadeau voor een weldadige spabehandeling of massage. De waarde van de cadeaubon bepaal je zelf. Bestel de giftvoucher in de praktijk, via whatsapp of via het contactformulier.