GEZICHTS­BEHANDE­LINGEN EN DIVERSE MASSAGES

Gezichts­behandelingen

Bij de gezichtsbehandelingen die ik geef, focus ik me niet op een bepaald huidtype of huidprobleem, maar richt ik me op de mens als geheel. Jij staat centraal en jij krijgt puur persoonlijke aandacht.

Bij de behandelingen maak ik gebruik van Elementary Skincare van Webecos, een eerlijk Nederlands cosmeticamerk dat werkt met natuurlijke ingrediënten. De pure werkstoffen stimuleren het herstellend vermogen van de huid.

Naast de gebruikelijke schoonheidsbehandelingen kun je bij mij terecht voor diverse massages.

Ontspannings­massage

Bij een ontspanningsmassage masseer ik alle stress uit je lijf. Een weldaad voor het lichaam, maar ook voor de geest! Ontspanningsmassage wordt niet vergoed door de verzekeraar.

Hot stone massage

Bij hot stone massage maak ik gebruik van warme basaltstenen. Basalt is een ijzerhoudend, vulkanisch gesteente, dat goed de warmte vasthoudt. De aangename warmte draagt sterk bij aan het gevoel van totale ontspanning.

Deep tissue massage

Deep tissue (= diep weefsel) massage brengt het lichaam weer in balans. Door langzame, diepe massagetechnieken worden verklevingen in spieren en omringend bindweefsel losgemaakt. De ruimte die daardoor ontstaat zorgt ervoor dat je je weer heerlijk soepel voelt.

Zwanger­schaps­massage

Ontspannen tijdens de zwangerschap is goed voor jou en je baby! Ik beschik over een speciale massagetafel op maat met een uitsparing voor je buik. Je kunt dus heerlijk op je buik liggen, terwijl je buik goed wordt ondersteund. Bij een zwangerschapsmassage maak ik geen gebruik van hot stones. Zwangerschapsmassage kan worden gegeven vanaf twaalf weken zwangerschap.

Cupping massage

Cupping massage wordt uitgevoerd met siliconen cups. De cups trekken vacuüm op je huid en trekken de huid en het onderliggende weefsel omhoog. Cupping massage maakt verklevingen los, gaat blokkades en spierknopen tegen en stimuleert de bloedsomloop. Zeer effectief en ook pijnloos. Cupping massage pakt niet alleen je klachten aan, het werkt ook ontspannend.

AromaTouch™ techniek

De AromaTouch™ Techniek is een behandeling met acht pure, essentiële oliën van het merk doTerra. Alle acht oliën hebben als functie om jouw welzijn te ondersteunen, zowel geestelijk als fysiek. De behandeling verlicht lichamelijke en emotionele stress, versterkt je immuunsysteem en brengt een diepe ontspanning.
De AromaTouch™ Techniekbehandeling duurt een uur en kost 75,-. Dit tarief wijkt af van de andere tarieven. Bij de andere behandelingen die ik geef kan ik ook aromatherapie inzetten. We kijken dan samen welke olie het geschiktst is. Per ingezette olie reken ik dan € 2,50.